Contact opnemen
Customer experience

Process optimization

Geoliede bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat manuele en dubbele input zo veel mogelijk wordt vermeden. Hierdoor daalt de foutenmarge, kunt u uw medewerkers inzetten voor strategischer werk en kunt u uw klanten sneller op hun wenken bedienen.

Dankzij mijn bedrijfseconomische achtergrond en grondige kennis van het digitale landschap, help ik graag timmeren aan uw processen van morgen.

Analyse

Ik help organisaties met het

  • Analyseren van huidige processen

  • Oplijsten van business requirements

  • Opstellen van lastenboeken en functionele analyses

Selectie

Ik heb ervaring met het

  • Onderzoeken van het aanbod op de markt

  • Testen van applicaties en aftoetsen aan de vooropgestelde requirements

  • Voeren van onderhandelingen met leveranciers

Implementatie & integratie

Tot slot help ik bedrijven met het

  • Configureren van applicaties naar de specifieke behoeftes

  • Implementeren van software binnen het bestaande IT-landschap

  • Opzetten van koppelingen om data uit te wisselen met andere applicaties (API’s, andere interfaces en automation platforms zoals Zapier en Integromat)

  • Bevorderen van optimale adoptie door de gebruikers d.m.v. training & ondersteuning

Hoewel dat zeker geen must is, beveel ik bij veel bedrijven Exact Online aan als boekhoudpakket. Het is een van de weinige pakketten die volledig in de cloud draaien, en toch volledig de Belgische wetgeving ondersteunen. 

Door alle software-tools in de cloud te laten draaien, kunnen die tools ook continu met elkaar praten, en is er maar één versie van de realiteit meer. Op die manier kunnen innoverende toepassingen zonder veel moeite worden gekoppeld aan het centrale klantenbeheer en de boekhouding.

VERVANGING ERP-PAKKET BIJ DE PUNT

De Punt in Gentbrugge is een bedrijvencentrum, maar ook een partner voor bedrijfsadvies, een expertisecentrum in sociaal ondernemerschap en incubator voor startende ondernemingen.

Het werkte grotendeels met software die niet meer ondersteund werd en waartussen de data niet vlot doorstroomde, wat voor frustratie zorgde bij alle betrokkenen.

Ik maakte een analyse van bestaande tools, een lastenboek voor noodzakelijke ontwikkeling, en begeleidde de overgang naar Exact Online om een vlottere doorstroming van alle data te bewerkstelligen

De Punt
Bespaar tot 40% op de advieskost met kmo-portefeuille

Confidus is erkend dienstverlener voor de pijler advies bij de kmo-portefeuille. Uw bedrijf krijgt tot 40% van de kost van dit type advies terugbetaald van de Vlaamse overheid.

MEER INFO OP VLAANDEREN.BE
Customer experience