Contact opnemen

DIENSTEN 

Wat kan ik voor u betekenen?

Als digital transformation consultant focus ik me op deze vakgebieden.

  • Geëngageerde, enthousiaste teamplayer

  • Analytisch, punctueel en gedreven

  • Zowel beschikbaar op projectbasis als voor engagementen op langere termijn

LinkedIN
Digital co-creation

Nieuwe technologie biedt mogelijkheden voor elk type organisatie. We brengen tijdens een co-creatietraject de expertise binnen uw bedrijf samen met digitale mogelijkheden, en bouwen zo samen aan een verbeterd product of bedrijfsmodel.

Process optimization

Nieuwe, digitale tools maken het mogelijk om snel en zonder grote investeringen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo bespaart u manuele input, reduceert u de foutenmarge, en stemt u uw processen beter af op de klantenbeleving.

Customer experience

Elke klant komt in aanraking met nieuwe diensten die sneller, gebruiksvriendelijker, communicatiever zijn. Ieder bedrijf heeft er baat bij zijn customer journey onder de loep te nemen en future-proof te maken, om de concurrentie voorop te blijven.

Hosting en domeinnamen

Confidus kan, als u dat wenst, zorgen voor de hosting en domeinregistraties voor uw website en eventuele webapplicaties.

ERKEND DIENSTVERLENER KMO-PORTEFEUILLE

Confidus is erkend dienstverlener voor de pijler advies bij de kmo-portefeuille. Dat is enerzijds een garantie dat Confidus waardevolle adviezen aflevert, maar anderzijds betekent het dat u aanspraak kunt maken op een subsidie tot 40% van de advieskost van Confidus.

Meer op Vlaanderen.be