Contact opnemen
Implementatie en integratie
Hosting en domeinnamen

Training en support

Inefficiënt werken met software kost tijd, en dus geld. Om investeringen in IT te laten renderen, is het belangrijk dat gebruikers zich de technologie ook eigen maken. Bij elk IT-project moet dus nagedacht worden over de adoptiegraad van de eindgebruikers, en hoe die geoptimaliseerd kan worden.

Confidus kan binnen ieder project een trainingluik voorzien en kan ook instaan voor ondersteuning achteraf.

Via e-mail

Vragen of problemen kunnen (bij voorkeur) worden doorgegeven via e-mail. Ik streef ernaar om dezelfde werkdag te antwoorden, of een timing te communiceren voor verdere behandeling.

MAIL INFO@CONFIDUS.BE

Via telefoon

Voor dringende vragen of problemen is het uiteraard mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Als ik niet beschikbaar ben, kun je bij het onthaal een bericht laten en bel ik u zo snel mogelijk terug.

Bel +32 (0)9 395 90 00

Training

Een nieuwe gebruiker die opstart of tijd voor een opfrissing? Het is steeds mogelijk om een afspraak te maken voor een training. Die kan plaatsvinden bij u op kantoor, of in mijn kantoor in Gentbrugge.

Maak een afspraak

Als klant hebt u de keuze om ondersteuning maandelijks in regie af te rekenen, dan wel om te kiezen voor een forfaitair bedrag o.b.v. de omvang van het project en het aantal rechtstreeks te ondersteunen gebruikers. Neem gerust contact op voor een voorstel.

Implementatie en integratie
Hosting en domeinnamen